skipnavigation

INDBLIK I BRANCHEN

Undersøgelser og gode råd til at forbedre dit rejseprogram

Vil du vide hvordan priserne på rejser forventes at blive i 2018?

Se markedstrends, risici og teknologiske forbedringer som kan have indflydelse på dit rejseprogram næste år med Global Travel Forecast fra Carlson Wagonlit Travel (CWT) og Global Business Travel Association (GBTA).

 

Vær på forkant med trends og forbered dig på det kommende år med prisprognoser på fly, hotel og landtransport i hele verden.

 

Download 2018 Global Travel Forecast

 

 

 

Vores seneste rapporter og publikationer

Hvad er jeres politik for landtransport?

En CWT-undersøgelse viser, at 49% af rejsende ikke er bevidste om deres virksomheds politik for landtransport. Omkostningerne kan svare til 7-10% af den samlede rejseomkostning, men kun få travel managers melder det ud.

 

Se infografik

 

Mange virksomheder overforbruger med op til 5% af deres hoteludgifter på Last Room Availability

CWT Solutions Group har opstillet spørgsmål som travel maangers bør spørge, når de forbereder sig til hotelforhandlingerne. Læs mere om Last Room Availability (LRA)*.

 

Download rapporten

 

Hvorfor travel managers behøver data

Man kan let blive fanget i store mængder data. Men det handler ikke om data alene. Det handler om, hvordan travel managers kan bruge information til at forbedre rejseprogrammet til fordel for både virksomhed og de rejsende.

 

Læs artiklen

 

Fremtiden er her med virtuel betaling

Er du klar til at skifte det gamle kreditkort ud med virtuel betaling?
Virtuel betaling løser mange udfordringer i forhold til betaling med traditionelt kreditkort.

 

Læs rapport

 

Et kvantitativt blik på bleisure-begrebet


Lær mere om, hvordan bleisure-trenden kan måles og hvordan brugen afhænger af den enkelte rejsende.

 

Læs rapport

 

Oplev værdien af at integrere logistik og erhvervsrejser

Med udgivelsen af CWT Energy, Resource & Marine samt IBS Software Services  hvidbog 'Mining for Savings in Travel & Logistics', kan du se, hvilke fordele der er ved at samle logistik og erhvervsrejser.
 

Læs hvidbog

 

 

 

CWT om Sabre / SynXis

CWT er blevet informeret af Sabre, at noget rejsedata er blevet set af en tredjepart på grund af et sikkerhedsbrud i Sabres Hospitality Solutions / SynXis Central Reservation system (“SHS”), som leverer teknologi til reservation og hotel support.

 

SHS er ikke en CWT teknologi eller løsning, der benyttes af CWT.

 

CWT har givet besked til kunder, som muligvis kan have oplevet dette, og har opfordret dem til at besøge Sabres microsite (som indeholder kontaktoplysnigner): http://www.sabreconsumernotice.com

 

 

 

 

 

 

CWT om Direct Connect  

Vi er i øjeblikket i tæt dialog med flere parter, ovenpå de seneste meldinger i branchen vedrørende NDC og salg direkte via flyselskaberne.

 

Vi er fortsat fokuserede på at udnytte teknologi til at forbedre kundeolevelsen og gøre det gennemskueligt - med ønsket om at levere den bedste service i branchen og give værdi til vores kunder, partnere og andre interessenter. 

 

Ændringer i distributionen eller beslutninger taget af andre parter, som kræver, at vi booker eller får adgang til indhold via uafhængige fare-links betyder, at der tilføjes yderligere omkostninger til bookingen. 

 

For at imødekomme vores kunders og partneres behov, kan vi være nødsaget til at implementere nye/andre typer af betalinger under disse forhold.

 

 

 


ViIL DU HAVE STØRRE INDBLIK?